Kleriku iranian: Nëse vaksinoheni do të bëheni homoseksualë

122

linku https://kanal5.com.mk/iranski-sveshtenik-ako-se-vakcinirate-kje-stanete-homoseksualci/a460205

Mos iu afroni atyre që janë vaksinuar. Ju do të bëheni homoseksual – shkroi Tibrizian në një rrjet social.

Iraniani 59-vjeçar është i njohur për promovimin e fanatizmit dhe lajmeve të rreme në lidhje me mjekësinë perëndimore. Kështu që vitin e kaluar ai dogji disa manuale mjekësore para kamerave duke pretenduar se mjekësia islamike i kishte bërë libra të tillë të parëndësishëm.

Teherani zyrtar në fillim të këtij viti ndaloi importin e vaksinave nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania, duke i përshkruar ato si të pabesueshme dhe dy javë më parë Irani mori vaksinën ruse Sputnik.