Kujt ti besosh tha malazezi …Asaf Ademit apo Oliver Spasovskit ?

  457

  lajmi interaktiv

  Një lavdatë që nuk u shkon për shtati as edhe për hije …në vend të lavdrohen për suksese në punë lavdrohen për gjëra të natyrës tjetër…as Asaf Ademi si Ministër i Kulturës as edhe Oliver Spasovski Ministër i MPB nuk treguan kapacitet intelektual në resoret që udhëheqin… Asaf Ademi lavdrimtar i paparë …nuk realizoi pra nuk jetësoi në vepër nga letra Teatrin në Gostivar…nuk përfundoi për dy vite Teatrin Shqiptar në Shkup… dhe nuk punsoi as edhe një aktor shqiptar në Teatrin Profesional në Tetovë …gjithëandej ngecje në objektet kulturore dhe të trashëgimisë …nuk konzervoi Kalanë e Tetovës etj….pra ende nuk mund të del nga balta me një pjesë të konkursit të fundit etj….vaj-vaj -vaj një akulturor(as një libër poezi,as një shkrim të botuar me peshë, as aktor .as regjisor) udhëheq kulturën dhe lavdrohet për të mbuluar minuset me nuk kam harxhuar as nje denar…harxho o ministër ti falim por bëne një punë deri në fund të përfunduar …Oliver Spasovski histori në vete probleme organizative në MPB sa të duash ,paknaqësi branda policëve si në rroga edhe në shpërndarje të resorve gati në nivel republikan një nacional…luftë e luhatur me nepotizmin dhe me luftim të kriminalitetit të organizuar etj…dy krahasime dhe përfundimin vetë shkruajeni

  lajmi aktiv që qarkullon

  https://www.infoshqip.com/asaf-ademi-ministri-qe-ka-shpenzuar-me-se-paku-mjete-buxhetore-per-harxhime-personale/

  Asaf Ademi ministri që ka shpenzuar më së paku mjete buxhetore për harxhime personale

   09:54 / 21.03.2019  

  Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, sërish ka dalë në krye të listës me harxhime më të ulëta në krahasim me ministrat tjerë në Qeveri. Kjo është konfirmuar edhe në të dhënat zyrtare që janë shpallur në ueb faqen e Qeverisë.

  “Ashtu siç ju informova edhe më parë, unë kështu e udhëheqi Ministrinë.

  Tashmë konfirmuar edhe në webfaqen zyrtare të qeverisë: https://vlada.mk/otchetnost-troshoci”, ka njoftuar Ademi përmes facebookut. Ai ka publikuar edhe grafikonin që dëshmon se më tepër ka harxhuar nga rroga e vetë, se nga buxheti i shtetit:

  lajmi aktiv për O Spasovskin

  https://www.presscentar.mk/oliver-spasovski-minister-za-primer-potrosheni-drzhavni-pari-nula/

  ЧЕТВРТОК, МАРТ 21, 2019 

  PressCentar.mk

  домаМакедонија  Оливер Спасовски, министер за пример, потрошени државни пари – НУЛА!

  Оливер Спасовски, министер за пример, потрошени државни пари – НУЛА!

  20/03/2019 303

  За разлика од некои обични локални или државни советници, пратеници, административци, лекари, аптекари и останати, имаме за прв пат пример во државата каде еден министер има „РАСХОД ДРЖАВНО САЛДО“ – НУЛА.

  Вака изгледа потрошениот државен буџет на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски:

  • Мобилен телефон 0 (нула) денари.
  • Службена картичка и ресторани 0 (нула) денари.
  • Дневници за службени патувања во Републиката и во странство 0 (нула) денари.

  За крај еден мал наш коментар:

  – Ако сите министри и политичари биле како него колку ли повеќе пари ќе имаше во Буџетот!?