Këshilltari amerikan i Kurtit i reagon Grenellit

37

Deklaratave të ish të dërguarit special për dialogun me Serbinë, Richard Grenell i ka reaguar Arun Chaudhary, këshilltari amerikano i kandidatit për kryeministër të Kosovës, Albin Kurti. Chaudhary ka thënë se ndaj Grenell tha se ai është krenar që punon me Kurtin. “Aleanca jonë është e palëkundur, e bazuar në liri dhe vetëvendosje, dhe i ka mbijetuar diplomacisë fort të pamatur që ju si “ndihmës” i Donald Trumpit e keni ndjekur”, ka shkurar ndër tjerash Chaudhary. Sot, Grenell, e ka quajtur Kurtin anti-amerikan, si dhe ka vazhduar duke ia përmendur Kurtit kohën kur hidhte gaz lotsjellës Kuvend për ta kundërshtuar demarkacionin me Malin e Zi.