Kasami dhe Ahmeti më të besuarit sipas IRI-t

633

Në anketën e re të publikuar nga IRI, Lëvizja Besa jo vetëm që ka ritje të trupit votues por lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami ka një rijte të besueshmërisë së qytetarëve prej 5%,Lideri i Aleancës për Shqiptarët  Zijadin Sela 3%, Lideri i Alternativës Afrim Gashi 1% dhe lideri i Bashkimit Demokratikmpër Integrim Ali Ahmeti 6%

Kliko linkun për të parë anketën:
https://www.iri.org/sites/default/files/iri_n._macedonia_february_2020_poll_presentation.pdf