IRI –AMERIKAN / BDI DHE LSDM PARA TJËRVE

276

Shkup, 16 mars – Anketa e fundit e realizuar nga ana e Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI) edhe njëherë ka nxjerrë BDI-në fituese absolute. Në pyetjen e IRI-it se për cilën parti do të votoni në zgjedhjet parlamentare, BDI sërish fiton bindshëm karshi të gjithë partive politike shqiptare. BDI mbetet parti më stabile në elektoratin shqiptarë edhe atë që nga gushti i vitit 2017 e deri në Shkurt 2020 ka besueshmëri prej 7 përqind, raporton KOHA.mk