Ilmi Selami, shpërndan statusin e gazetarit Berat Azizi, që inkurajon diasporën të regjistrohet

52

Zevendesdrejtori i Entit Shtetëror te Statisrikës, Ilmi Selami ka shperndare statusin e gazetarit Azizi i cili që nga fillimi i procesit të regjistrimit fuqishem mbeshtet mergaten shqiptare. Ai disa herë ka bërë thurrje qe mergata te mos demotivohet, por të vazhdoje te regjistrohet.

Postimi i plote i gazetarit Berat Azizi

Ju mund ti evidentoni, mund te mos i pranoni, mund edhe ti perjashtoni, por nje gje dijeni se ata DIASPORA neve si shtet mund te na fshine nga harta ekonomike. Prandaj heshtni dhe vazhdoni punoni. Ekonomia e RVM ngjallet nje here ne vit ne korrik dhe gusht. Ekonomia sot ndryshon edhe harta ekonomike edhe politike.