I burgosuri 72-vjeçar në Idrizovë u gjet i vdekur

253

linku https://www.novamakedonija.com.mk/makedonija/hronika/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE/

Një burrë 72-vjeçar nga Shkupi u gjet i vdekur dje në burgun e Idrizovës. Siç u tha, i burgosuri S.P. u gjet e vdekur pa shenja dhune.

Një ekip nga SPB Shkup inspektoi vendin e ngjarjes, dhe Prokurori Publik u njoftua për ngjarjen, me urdhërin e të cilit trupi u dorëzua për obduksion.