Gazetari pyet Kurtin: A u dorëzove shpejt, të paktën Haradinaj i bëri ballë presionit rreth dy vjet?

182

Në konferencën me gazetarë, kryeministri Albin Kurti ka bërë me dije se do ta heq taksën ndaj lëndës së parë, por pa vendosur reciprocitet ashtu siç kishte premtuar.

Ai është përballur me pyetje të shumta të gazetarëve dhe njëra nga kjo ishte kjo:

“Kryeministër, a mendoni se jeni një nga kryeministrat që është dorëzuar më së shpejti ndaj presionit të ndërkombëtarëve, kur mendojmë që të paktën Haradinaj ka qëndruar rreth dy vjet përballë këtij presioni”, e ka pyetur një nga gazetarët në konferencë.

Kurti më pas u përgjigj se ‘raportet e tij me ndërkombëtarët janë të mira’.