Fluturon Fluturon nga min.6-Артан Груби во „Само Интервју“ 14.5.2021 1 дел( video)

109

https://kanal5.com.mk/videos/431642/artan-grubi-vo-samo-vistina-17-7-2020-1-del

Lajmi interaktiv

Në fillim të çdo filmi dikur shënohej çdo krahasim të ndodhive nga përditshmëria me personazhet e këtij filmi është i rastësishëm ….

Fluturon Fluturon ishte një lojë që luanim si fëmijë …Show i paparë…shfaqje dashurie Zoran Zaevit APLA …po ku ke si BDI o ZOQI …mos gabo të na ndrosh… deklarata në vetën e parë njëjës …devinitive …Lider i BDI-së…Ok …por qershori dhe korriku janë afër …Shqipëria taksiratlie nga Bujar Osmani dhe Artan Grubi … ha..ha…ha Pa RMV në lagjen Teqen e Tetovës thuajnë NANE ….Realiteti në RMV shumë i rëndë… datë JO ….Brenda BDI -së vlon ish ministra ,ish deputetë,ish drejtorë shprehen Maji erdhi dhe po kalon thirrja për një shqiptar nga Maqedonia në Gjykatën e Hagës (aludim në Ali Ahmetin ) për dëshmitar nuk po duket në horizont ..kush manipuloi me opinionin dhe kapi BDI -në komplet në emër se nëse shkon (A.A) duhet ta ketë njeriun e duhur …merni një bakllava pasi është festa e Bajramit ,çaj rusi dhe uluni e shikoni emisionin dhe në fund mos pyetni Çfarë tha …Muhabetet e Izet Mexhitit lidhur me vetreklamim po vërtetohen me SAMO VISTINA …pjesnn 2 hiç mos u lodhni …mos humbni kohë …pijeni çajin e rusit të dytin

minuta e 6 e deri 15 kur fluturon