Florin Besimi drejtori i Spitalit të Tetovës / Spitali i Tetovës është i përgatitur tërësisht, ne posedojmë aparate respiratore…

297

Ditëve të fundit në opinion është shtruar pyetja se a janë spitalet tona të përgatitura me mjete të nevojshme për një virus të tillë, Florin Besimi, drejtori i Spitalit të Tetovës për Portalb.mk tha që ky spital është tërësisht i përgatitur dhe posedon aparate respiratore.

“Spitali i Tetovës është i përgatitur tërësisht, ne posedojmë aparate respiratore dhe vazhdimisht bëjmë thirrje deri te njerëzit të mos bëjnë panik dhe të i respektojnë masat të cilat mund të parandalojnë virusin Korona” tha Florin Besimi, drejtor i Spitalit të Tetovës.

Në Tetovë aktualisht po respektohen masat e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut për parandalimin e virusit korona, respektivisht tash dy ditë të gjitha kafenetë, restorantet dhe objektet tjera që mbledhin grumbull njerëzisht janë mbyllur kurse qytetaret e kësaj komune dukshëm kanë minimizuar daljen e tyre jashtë por jo tërësisht.