Filipçe / Përdorim një terapi kombinuese që po jep rezultate edhe në vendet e tjera

181

Ministri i Shëndetësisë, Venki Filipçe, në konferencën e radhës mbi gjendjen e koronavirusit në vend, ndër të tjera tha se për momentin kemi një terapi të kombinuar ku në shumë vendetë botës që po e aplikojnë këtë terapi ka dhënë rezultate të mira dhe nesër duhet të merret edhe aprovimi i Agjencisë së Barnave për ta filluar edhe në vendin tonë.

Ministri Filipçe tha po ashtu se sot kemi 7 raste më pak të të prekurve nga koronavirusi sesa dje, le të shpresojmë se këto masa që kemi marrë po funksionojnë.