Fërçkoski / Qeveria të veprojë si në Poloni, të merr 30% nga kapitali i përgjithshëm dhe bankat (VIDEO)

243

Gjithmonë ekziston rreziku që qeveria të abuzojë, duke pasur parasysh këtë situatë, Parlamenti duhet të mblidhet dhe qeveria duhet të jetë e kujdesshme me kufizimin e të drejtave të qytetarëve, kështu theksoi sonte në Studio e hapur 24 profesori universitar, Lubomir Fërçkoski.

Ai tha se pas kësaj pandemie, qeveria mund të krijojë një shoqëri sociale. Ai i kërkoi qeverisë të mos ketë frikë të kap kapital të madh dhe bankat. Dhe për të marrë 30% të fitimeve nga lufta kundër koronavirusit si qeveria në Poloni.