ESHS: JANË REGJISTRUAR 800.008 QYTETARË

29

Enti Shtetëror për Statistika njofton se deri dje në orën 20.00 janë regjistruar 800.008 qytetarë, 249.500 amvisëri dhe 336.109 banesa.

Mundësinë për vetëregjistrim, deri tani, e kanë shfrytëzuar 193.168 qytetarë nga diaspora.

Regjistrimi I popullsisë, amvisërive dhe banesave në RMV, që filloi më 5 Shtator do të zgjasë deri më 30 Shtator.