Era e fuqishme shkul drunjët në Tetovë. Autoritetet apel qytetarëve për kujdes

40

Vendi ynë është përfshirë pasdite nga një mot i keq me erëra shumë të fuqishme informon Tetovasot . Si pasojë e kësaj në Tetovë siç mund të shihet përmes pamjeve era ka shkaktuar dëme të mëdha. Shpejtësia e saj ka bërë që të shkulë edhe drunj të mëdhenj. Në ndërkohë autoritetet bëjnë apel që qytetarët të kenë shumë kujdes në këto kushte të rënda shkaku i stuhisë dhe të reduktojnë sa më shumë lëvizjet e tyre në ambiente të hapura. TS