Ekskluzive/ Ja lista përfundimtare e BDI-së në të gjitha zonat

478

Burime të sigurta për TetovaSot bëjnë të ditur emrat përfundimtar të kandidatëve për deputet nga Bashkimi Demokratik për Integrim në të gjitha zonat

Zona 1 

1.Izet Mexhiti

2. Arben Ziberi

3. Shermine Mamuti

4.Valdete Kasapi

5.Mesut Jakupi

Zona  2

1.Arbër Ademi

2.Berat Ajdari

3.Amella Cana

Zona   3

1.Bekim Neziri

Zona 5

1.Talat Xhaferi

2.Jeton Shaqiri

Zona 6 

1.Ali Ahmeti

2.Florin Besimi

3.Arta Bilalli

4.Naser Nuredini

5.Bajram Rexhepi

6.Vjollca Ademi

7.Bajram Kadria

8.Bedri Fazliu

9. F. Tetovë

10. F. Tetovë

Pas këtyre emrave  janë edhe shumë emra të tjerë  të njohur të ri dhe të rejash ku priten  të garojnë në të gjithë zonat   për zgjedhjet e 12 Prillit.