EkoGuerila / Shkatërruesit e natyrës në Tetovë nuk po i ndal as koronavirusi (Foto)

329

Në ndërkohë që qytetarët janë kërkuar të vetizolohen dhe është shpallur gjendje e jashtëzakonshme, mbi Banjat e Tetovës makineri të rënda po shkatërrojnë mjedisin dhe po hedhin dheun në shtratin e lumit duke i ndryshuar dhe rrjedhën e lumit, njofton EcoGuerilla. “Komuna e Tetovës çfarë është duke ndodhur?!”, ka pyetur kjo shoqatë autoritetet komunale.

Edhe uji i lumit Shkumbin sot me baltë