Edi Rama planifikon me ba atë që Maqedonia e Zvicra tashma e kanë – legalizimin e canabis’it për mjeksi!

339

Kryeministri i Shqipnisë, Edi Rama, ka deklarue se Qeveria po e studion mundësinë e legalizimit të canabis’it për arsye mjekësore.

Rama lajmin e dha gjatë intervistes televizive, ku foli dhe për situatën e krijueme nga Coronavirus’i.

Legalizimin per qellime mjeksore tashma e ka legalizue Maqedoni dhe Zvicra.

“Po e studiojmë këtë mundësi. Jemi shumë të avancuar, por ende nuk jemi në kapitullin e fundit. E kam fjalën për ligjërimin e prodhimit të kanabisit për arsye mjekësore”, tha Rama.