Edi Rama firmos urdhrin për të shtyrë afatin e pagesës së kësteve në banka për biznese dhe individë

270

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama me anë të një statusi në Facebook, ka bërë me dije se ka firmosur urdhrin për të shtyrë afatin e pagesës së kësteve në banka për bizneset dhe individë deri më 31.0.2020.

Sipas Ramës, vendimi vlen për të gjithë ata kredimarrës të cilët janë përballur me vështirësi në këtë periudhë pasojë e CoVid – 19.