E PADËGJUAR ZAEVI SHFAQET TOTALITAR DEL MBI PARLAMENTIN SCANDAL : TALAT XHAFERI SHKELI KUSHTETUTËN, PRES SQARIME ?!

35

Lajmi interaktiv

Nuk duhet as ligji,as kushtetuta,as parlamenti ,dora vetë është AI KREJT-ONE MAN-ONE STATE -ZORAN ZAEVI .BDI kërkoni interpelancë për ZAEVIN tash në prag zgjedhjeve ,apo e keni me marrëveshje Zaevi BDI-së tu rrit rrejtingun nga tash me agjendë të gjelbër të kamufluar si nacionalista në heshtje ( Talati patriot shtetror i RMV -së paska folur në Bruksel 2 herë maqedonisht dhe një herë shqip -sqarim i Zaevit për mediat maqedonase )

dhe ju BDI -ZAEVIT ti ngritni rejtingun te maqedonasit karshi VMRO-DPMNE-së kinse ai mbron shtetin ,kushtetutën …PALLAVRA…

REALITETI

PARLAMENTI si organ më i lartë i popullit zgjedh Qeverinë me votat e deputetëve dhe kontrollon punën e Qeverisë nëpërmes asja se sa i zbaton ligjet Qeveria në praktikë ,por edhe refuzon ligje që i përgadit Qeveria nëse nuk janë konform Kushtetutës,si dhe kontrollon punën e Qeverisë me seancë publike në Parlament një herë në muaj si zakonisht në fund muaj pyetje deputetësh -përgjigje nga kryeministri ,dhe ministrat…Besoj se e keni të qartë kush kë e kontrollon ..JO ZAEVI -POR PARLAMENTI ZAEVIN ta thëret në përgjegjësi për deklarata hibride …Zaevi nuk ka të drejtë LIGJORE të komentoje Parlamentin dhe Kushtetutën përkundrazi ai duhet ta zbatoje …Për TALAT XHAFERIN MUND TË DEBATOJË VETËM PARLAMENTI AI E KA ZGJEDHUR JO KRYEMINISTRI …TASH kjo situatë me rastin e TALAT XHAFERRIT në Bruksel i knaq të gjitha epshet parazgjedhore të partive politike në pushtet dhe opozitë VMRO-DPMNE dhe LSDM dhe pozitë BDI.VMRO_DPMNE kinse do e jep në PROKURORI TALAT XHAFERIN për shkelje të kushtetutës pse ka fol shqip në Bruksel dhe mundohet të rrit rejtingun si parti nacionaliste te maqedonasit dhe njëherit po shantazhon BDI-në na jep përkrahje për ligjin mbi marrëveshtjet me Bullgarinë dhe ndodhi ujdia

Pra krejt të kënaqur ujku aty -ZAEVI ,dhentë në numër -BDI,çobani nuk mungon VMRO-DPMNE ….populli shqiptar autokton në Maqedoninë e Veriut po i paguan këto lojëra të pista …Pra ZAEVIT më mirë i bie që të meret pse nuk zbatohet Ligji për gjuhët në mbi 1340 institucionet shtetrore posaçërisht GJUHA SHQIPE ,se sa me finta politike të tejdukshme …

=====================

lajmi aktiv që qarkullon

http://klanmacedonia.mk/zaev-shkeli-kushtetuten-pres-sqarime-nga-xhaferi/