Driton Selmanaj nga LDK e quan DIASPOREN shqiptare Fashishta (VIDEO)

266

iton Selmanaj, në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini ka thënë se prej shumë vitesh ka një tendencë për ta larguar LDK-në nga skena politike.

“Tendenca është që në Kosova të bëhen dy blloqe: LVV dhe PDK, e të cilat janë të dala nga e njëjta ideologji, pra LPK”.

Ai ne fund te emsionit i ka quajtur Shqiptaret ne diaspor Fashista shikone videon më poshtë