DORËHIQET ZV/MINISTRI I SHËNDETËSISË ILIR HASANI

49

Zv/Ministri i Shëndetësisë Ilir Hasan ii është bashkuar valës së dorëheqjeve pas rastit tragjik dhe viktimave në Tetovë.

Ai njoftimin e ka bërë përmes Facebookut.

Në këto momente kaq të rënda për të gjith ne, jap dorëheqje si akti më i lart moral. Edhe përkundër faktit se nuk kam asnjë lidhje me procedurat vënies së spitalit modular, edhe pse nuk kam asnjë lidhje as me pjesën organizative, dorëheqja është akti më i vogël që mund ta bëj në këto momente, për të respektuar viktimat, të lënduarit, opinionit dhe më së shumti veten.

 Asgjë nuk ka mbi dinjitetin!