Dhjetë qytetet në Maqedoni në të cilët nuk ka asnjë të infektuar me Covid-19,dhe me më së paku të prekur janë të udhëhequra nga Bashkiak të LSDM-së

389

Deri në ditën e djeshme (e diel) në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar gjithsej 555 persona me Covid-19, por ka disa qytete në të cilët akoma nuk ka të infektuar.

Ata janë: Negotina, Kratova, Probishtipi, Dojrani, Shën Nikolla, Kërçova(BDI) Berova, Vinica, Dellçeva dhe Pehçeva si dhe qytetet që kanë më së paku Strumica -2 ,Manastiri-6,Gjevgjelia -4,Radovish-3,Ohri-3,Kavadarci-2 (VMRO-DPMNE ),Kriva Pallanka 2,Krusheva -2 të gjitha të udhëhequra nga Bashkiak të LSDM-së

Ndërsa qytetet në të cilët më shumë ka të infektuar janë: Shkupi, Kumanova, Dibra, Shtipi, Prilepi, Tetova dhe Struga.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, dje deklaroi se me disiplinë të mirë mund të mbahet nën kontroll gjendja me virusin.

Ai tha se Maqedonia e Veriut është në vendin e dytë sipas testeve të kryera në një milionë banorë.