Deputeti Vllatko Gjorçevi shkoi në Durrës për të ndihmuar,Artan Grubi and Co kërkund, xhan-xhin

331

linku https://vecer.mk/node/462330

Deputeti i VMRO-DPMNE, Vllatko Gjorçev ka qenë protagonist i një karvani të ndihmave në zonën e goditur nga tërmeti në Shqipëri. “Sot isha atje për të ndihmuar aq sa mundem. Isha në konferencën në Tiranë me pjesëmarrësit nga tërë Ballkani, por kur i pam lajmet dhe dëgjuam se ka nevojë për ndihmë, ne shkuam drejt në Durrës. Shkarkuam dy kamionë me ujë, lëngje, kuti me ushqime…Nëse është e nevojshme do të përvishem edhe për kërkimet nëpër rrënoja… Një pamje e trishtuar, me tragjeditë njerëzore, por edhe shumë njerëz që donin të ndihmonin, shumë vepra të mira, njerëzimi. Ne duhet të ndihmojmë njëri-tjetrin më shumë në Ballkan. Shkupi është një qytet solidariteti. Qyteti i ndërtuar nga hiri i tërmetit. Përgjegjësia jonë është për të ndihmuar, dhe Maqedonia është një fqinj i mirë.”, ka shkruar Gjorçev në profilin e tij në facebook.

Денес во Драч. Бевме брзи и организирани. Луѓето може и треба да си помагаат.

Geplaatst door Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев) op Dinsdag 26 november 2019
Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 5 people, people standing, crowd and outdoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting and outdoor

babai i 4 fëmijëve