Debati në Parlament për ligjin për PP do zgjat me javë,deri tash 36 deputet kanë kërkuar fjalën

195

linku https://infomax.mk/wp/%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%9c%d0%b5-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%b5-%d1%81o-%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%bfp%d0%b8%d1%98/

Sipas portalit Infomax.mk deri tash janë të paraqitur në listë për të debatuar për ligjin për PP 36 deputetë .I pari ka kërkuar të mer fjalën Antonio Milloshovski ,pastaj e dyta Ministreshha e Drejtësisë Renata Deskoska.

Dhe duke ditur minutazhën dhe replikat kjo është tamam për 1 javë ,në ndërkohë pritet të paraqiten edhe deputetë tjerë