Dasmat do të organizohen në ambiente të mbyllura deri në maksimum 250 të ftuar, por jo më shumë se 40% të kapacitetit të hapësirës

24

Qeveria sot mori një vendim nga 1 korriku për të lejuar që dasmat të organizohen në ambiente të mbyllura me maksimum 250 persona, por jo më shumë se 40% të kapacitetit të hapësirës,

Ky vendim do të hyjë në fuqi më 1 korrik 2021.

Me propozim të Komisionit për Sëmundjet Infektive nga 1 qershori, lejohet të organizohen dasma, festime, festa në ajër të hapur / tarraca verore deri në maksimum 100 persona, por jo më shumë se 50 për qind e kapacitetit të hapësirës dhe deri në një maksimum prej gjashtë personave në tryezë distanca e rekomanduar midis personave.