Coronavirusi/ Cuomo: Nëse Trump do të vendos karantinë ndaj shtetit të New York-ut do të ishte një “kaos”

227

Nëse do të vendoset një karantinë ndaj shtetit të New York-ut do të ishte një “kaos” dhe kontekstualisht “një deklaratë lufte për shtetet, një deklaratë e luftërave federale”.
jo është thënë nga guvernatori i shtetit të New York, Andrew Cuomo, në një intervistë për CNN në përgjigje të hipotezës së Donald Trump për vendosjen e një karantine në shtetet e New York-ut, New Jersey dhe Connecticut. Do të ishte një vendim “anti-amerikan”, shton Cuomo.