Bujar Osmani thotë xhamitë s’janë mbyllur nga qeveria

340

Sqarim 2: Xhamitë nuk janë mbyllur me ndonjë vendim të Qeverisë dhe as që ka drejtë një gjë të tille të bën Qeveria por ka qenë vullnet i mirë i Bashkësisë Fetare Islame

që t’i ndërpren përkohësisht aktivitetet kolektive fetare për të ruajtur shëndetin e njerëzve nga rreziku i virusit për çka te gjithë jemi shumë mirënjohës

si për nivelin e lartë të vetëdijes ashtu dhe të përgjegjësisë që tregoi BFI në këto ditë të vështira!

Bujar Osmani