Bujar Osmani: Forumi diplomatik do të mbahet më 1 dhe 2 korrik

33

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka njoftuar se më 1 dhe 2 korrik, në Ohër do të mbahet Forumi diplomatik më i madhi në rajon.

“Forumi më i madh diplomatik i rajonit nën organizim të Ministrisë së Jashtme do të mbahet në Ohër, më 1 dhe 2 korrik. Shihni pjesëmarrësit në www.pfd.mk. “PRESPA FORUM FOR DIALOGUE!“ “Ballkani perëndimor, pjesa që mungon për të qenë Evropa e plotë””, shkroi Osmani.