Boki 13 për 3 ditë në Itali ka harxhuar 148.000 euro , dhe i drejtohet Ruskoskës / Prokurore e korruptuar, po më torturoni

196

Para fillimit të seancës së sotme për rastin “Reketi”, i akzuari i Bojan Jovanovski i njohur si Boki 13, duke mbajtur dokumente mjekësore në dorë iu drejtua prokurores Villma Ruskoska me një ton të ashpër:

“Prokurore e korruptuat, po më torturoni”!

Pas kësaj gjykata e largoi nga salla, ku pas një kohe e ktheu sërish në sallë pasi që erdhën gjykatësit.

Rasti “Reketi” gjendet në fazën e dëshmive, ku duhet të prezantohen dëshmitë që janë dorëzuar në Prokurori nga dëshmitari Jordan Kamçevski.

Prokuroria paraqiti prova nga prokuroria, duke përfshirë pamjet nga një shfaqje e panjohur e Insajderit, dhe faturat fiskale 2019 nga i pandehuri Bojan Jovanovski për veshjet që i blinte nga veshje të markës. .

Llogaritë, mbi 20, variojnë nga 300 deri në 9,000 euro. Shuma totale është 148,000 euro, e kaluar në tre ditë në Itali.

Provat gjithashtu përfshinin raporte nga ekspertiza e telefonit celular të Jovanovskit mbi komunikimin e Watsap-it midis Bokit dhe Katica Janeva, i cili i dërgoi fotografitë e saj të mobiljeve dhe e njoftuan atë se ajo kishte arritur.

Në disa nga mesazhet e paraqitura, Jordan Kamçev dërgon fotografi në Boki 13 me ftesë të PPO dhe vendimmarrësve, dhe mesazhe janë lexuar edhe nga komunikimi mes tyre ku një Kamçev i thotë Jovanovskit se garancia është dyqani “Swarovski” në shesh, dhe një hapësirë ​​tjetër zyre.

Deputetja Frosina Remenski, ndërkohë, i dërgoi një mesazh Bokit 13, “kinse ata do të vendosin për ankesën e Orce nesër” dhe Boki u përgjigj “ok”.

Mesazhe u morën edhe nga komunikimi midis Bokit dhe Dejanit nga Pelisterka, ku ata shkruanin për disa vendime gjyqësore dhe para për të cilat disa ishin transferuar dhe disa do të transferohen.