Bogovina me 10 raste me Covid dhe mbi 150 persona në izolim

197

Në Bogovinë minimum 10 pacientë kanë dalë pozitiv në coronavirus pasi më herët është vërtetuar virusi te një mjek amë.

Si pasojë të vizitës tek mjeku, 156 persona tashmë ndodhen në vetizolim, njofton Telegrafi Maqedoni.Në konferencën e fundit për shtyp, ministri Filipçe tha se Bogovina është fokusi i virusit, duke vërtetuar se ka 10 të infektuar dhe 156 në izolim