Bilalli i vogël por guximin e madh

126

Lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami sonte do të mer bekimin e partisë për të lidhur koalicion parazgjedhor me LSDM-në. Sipas informatave jozyrtare që ka marë portali telegrami.mk. Kasami gjatë bisedimeve ka kërkuar që çështjet parësore për koalicion të jenë avansimi i interesave të shqkptarëve. Po ashtu Lëvizja Besa në listat e përbashkta do të prijë në zonën 6 dhe në zonën 5. Po ashtu Levizja Besa do të jetë pasuese në çdo njësi përjashtuar njësinë 3.