Bilall Kasami / NATO u bë realitet, BE hapi rrugën e anëtarësimit, tash të bëjmë punën tonë si partnerë të barabartë(video)

207

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami nëpërmjet një video mesazhi ka uruar qytetarët për hyrjen zyrtare të Maqedonisë së Veriut në NATO. Sipas tij ky është moment historik për vendin dhe rajonin. Ai tha se edhe BE hapi rrugën e anëtarësimit dhe tash është momenti që ne ta bëjmë punën tonë si partner të barabartë.

Flamuri i Maqedonisë së Veriut edhe zyrtarisht në selinë e NATO-s në Bruksel

Flamuri i Maqedonisë së Veriut edhe zyrtarisht në selinë e NATO-s në Bruksel

Geplaatst door Bilall Kasami op Maandag 30 maart 2020