Bekim Tateshi: Ju garantojmë se ASH/AAA drejtësinë për tragjedinë në Tetovë do ta kërkojnë deri në fund

24

Bekim Tateshi nga Aleanca për Shqiptarët tha se në çdo ngjarje deri tash ne nuk kemi pasur epilog ku dot ë dënohen ata të cilët janë fajtor.

“Ne mbesim me shpresë që me angazhimin e ekspertëve nga jashtë do të kemi një drejtësi të cilin popullata e pret. Unë ju garantojë që koalicionin Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa këtë rast nuk do ta lejojnë që të kaloje ashtu si mendojnë ato se çdo çudi zgjatë tre ditë”, tha Tateshi.
Tateshi tha se spitalet modulare janë investim nga Banka Botërore dhe kanë kushtuar diku 3.6 milionë euro.“Në vend që këto para të shfrytëzohen për renovimin e spitalit klinik në Tetovë, ndërtesa e infektives, paramendoni para asaj si e vendosën çadrat, ajo doli adekuat, dhe pastaj u zëvendësuan me spitale modulare që nuk janë adekuate për t’i shëruar pacientët me pasqyrë klinike të rëndë”, tha Tateshi.