BDI e VMRO DPMNE bashkë kundër sistemit me “Një njësi zgjedhore” me 6.000 amandamente

281
NEXEN Lift Tucks

linku https://www.slobodenpecat.mk/do-doczna-vo-nokta-vmro-dpmne-i-dui-so-vilushkar-gi-nosele-amandmanite-do-sobraniskata-arhiva/

Stafi parlamentar do të kalojë këtë fundjavë në arkivimin e amandamenteve , dhe madje do punojnë edhe natën e Vitit të Ri, duke arkivuar mbi 10,000 parashtresa ndryshime të paraqitura nga VMRO-DPMNE dhe BDI. Rreth 6,000 ndryshime janë për projekt ndryshimet në Kodin Zgjedhor. VMRO-DPMNE paraqiti 970 ndryshime në Projektligjin për Akademinë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publikë. Rreth 4,000 mbërritën për Zyrën e Prokurorit Publik në arkivin e Parlamentit…