Avziu realizon edhe një premtim (FOTO)

42

Drejtor i përgjithshëm i “ELEM TURS” SHPKNJP Shkup Adem Avziu përmes një postimi njofton se dyulësja Maja e Kaltërt (Ceripashina) do të lëshohet në përdorim gjatë sezonit të ardhshëm, ndërsa potencon se aktualisht në terren po bëhet riparimi i shtyllave të dëmtuara të çelikut të dyulëses Ceripashina dhe kjo është planifikuar të përfundojë më së voni deri më 30 korrik.

Ja postimi i plotë:

Ashtu siç kam premtuar që nga emërimi im në Elem Turs, se dyulësja Maja e Kaltërt (Ceripashina) do të lëshohet në përdorim gjatë sezonit të ardhshëm, desha të Ju informoj që pas analizës dhe përcaktimit të gjendjes së shtyllave të çelikut, u përgatit projekt për sanimin e shtyllave të dëmtuara. Aktualisht në terren po bëhet riparimi i shtyllave të dëmtuara të çelikut të dyulëses Ceripashina dhe kjo është planifikuar të përfundojë më së voni deri më 30 korrik.