ASH dega Tetovë propozoi kandidatët për deputetë

281

Në kuadër të përgatitjeve për përpilimin e listave zgjedhore, kuvendi i degës së Aleancës për Shqiptarët – Tetovë, mbajti mbledhjen e rradhës ku edhe u miratuan kandidatët për deputet që do garojnë në zgjedhjet parlamentare të 12 prillit në njësin e gjashtë zgjedhore.

ASH – dega Tetovë propozoi:

1. Vullnet Ferati – nënkryetar i ASH-së,

2. Arta Toçi – Kryetare e Asamblesë së Femrës,

3. Flakron Bexheti – zëdhënës i ASH-së,

4. Altrim Mahmuti -kryetar i degës së ASH-së Tetovës,

5. Adnan Neziri ish kandidat i ASH-së për Komunën e Tetovës,

6. Afije Jonuzi nga Asambleja femrës si dhe

7. Donika Bakiu e nominuar nga FRASH dega Tetovë.