Artan Grubi u vaksinua me anti-NATO vaksinën kineze Sinofarm

75

https://denesen.mk/toj-ne-cheka-red-artan-grubi-se-vakcinirashe-so-anti-nato-kineskata-vakcina-sinofarm/

Artan Grubi mori dozën e parë të vaksinës kineze “Sinofarm”, dhe qytetarët patën mundësinë të ndjekin të gjithë procesin e vaksinimit në faqen zyrtare në Facebook të Zëvendës Kryeministrit.

Tani mbi 250,000 qytetarë të Maqedonisë po presin të thirren për vaksinim. Ministrat si dhe deputetët vaksinohen përmes radhës dhe, natyrisht, pa pritur.

Vaksinimi i ministrave të tjerë të qeverisë është njoftuar për ditët në vijim.