Arta Toçi për 8 Mars ofendon nënat myslimane, pas reagimeve e fshinë postimin nga FB-ja

287

Ish deputetja e ASH-së, Arta Toçi sot për 8 Mars në ditën e nënës ka ofenduar të gjithë ata nëna që mbajnë mbulesë. Në një postim të saj në Facebook ku më pas e ka fshirë,  Arta   Toçi thotë se  femra shqiptare ka respekt të madh ndaj zhdukjes së analfabetizmit dhe heqjen e mbulesës.

Nuk dihet ende se për çfarë mbulese e ka fjalën, por reagimet e kanë detyruar ish deputeten ta fshi menjëherë.

Pas kësaj deklarate nuk kanë munguar me qindra reagime në rrjetet sociale, madje edhe nga partia e sajë dhe simpatizues nga partitë tjera.

Nga ASH, për TetovaSot, nuk dëshirojnë të komentojnë pasi ata janë deklarata personale që ajo i ka shkruar në profilin e saj në Facebook.

Ja edhe postimi i ish deputetes së ASH-së, Arta Toçi i cili është fshirë nga profili i saj.