Arianit Hoxha-BESA : Bashkëpunimi me ASH-AAA deri në rrënimin e këtij regjimi

30

Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, njëherësh ministër i Bujqësisë, Arjanit Hoxha, në një status në Facebook, pas bojkotit të deputetit Kastriot Rexhepi, ka shkruar se deputetët janë kërcënuar dhe shantazhuar për të mos votuar për rrëzimin e Qeverisë LSDM-BDI.

Kulmi i rrezikut të demokracisë arrin kur përmes formave jodemokratike edhe deputetëve ju pamundësohet shprehja e lirë e vullnetit. Kërcënimi, shantazhi apo format e tjera të ndikimit janë tregues për instalimin e një regjimi që është vënë mbi vullnetin e popullit. Edhe përkundër gjithave Lëvizja BESA vazhdon luftën. Ecim në rrugën tonë të shenjtë për ta mposhtur ZULLUMIN!

Çdokush individualisht do përgjigjet për veprimet e veta, ndërsa Lëvizja BESA vazhdon rrugëtimin politik. Bashkëpunimi opozitar me ASH-AAA do vazhdojë deri në rrënimin e fundit të këtij regjimi