Arben Taravari për tragjedinë: Zoti na mbroftë se janë duke ndodhur shumë!

23

Statusi në FB ARBEN TARAVARI

Këto tragjedi të cilat nuk po kursejnë tashmë as fëmijë, as familje të reja, as nxënës që ishin nisur për ekskursion dhe nuk u kthyen më në krahët e prindërve të tyre, tejkalojnë çdo ndasi partiake apo luftë politike! Këto dhembin njësoj për çdo njeri, për çdo parti, për çdo fè, për çdo etni.Zoti na mbroftë, sepse janë duke na ndodhur shumë tragjedi dhe le të lutemi e të veprojmë të gjithë me çfarë na takon, që të shmangim sa të mundemi këtë tmerr që nuk po na largohet… dhe të fillojë secili të mbajë Përgjegjësi deri në fund!