Apasievi-LEVICA: Ejani nesër masivisht në Qeveri! Do të vizitojmë edhe Pendarovskin, do të ketë edhe një surprizë tjetër! (Video)

45

BURIMI I LAJMIT https://markukule.mk/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D1%98%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B2%D0%BB%D0%B0/

Maqedonasi po vlon, kjo është shumë që po na ndodh dhe populli nuk mund të pësojë më një tradhti të tillë politike, tha lideri i së majtës, Dimitar Apasiev, në një prononcim për televizionin Channel 5, sot para Kuvendit. Republika e Maqedonisë.

  • Më lejoni t’ju tregoj skenarin, nesër do t’ia kalojnë Qeverisë (propozimin francez) dhe na duhet masë, prandaj ju ftoj qytetarët që nesër të dalin para Qeverisë, planifikojmë të vizitojmë presidentin Pendarovski dhe planin B që Majtas ka ne do të njoftojmë menjëherë pas miratimit.

Unë mendoj se nuk e presin këtë, do duan ta kalojnë në Kuvend dhe mendoj se kontrabanda e Talat Xhaferit do të bëjë të mirën, nuk mendoj se do ta lënë të shkojë në komision, ata e dinë se do të ketë përleshje. atje do ta sjellin në seancë plenare, do të duhen disa ditë.

I bëj thirrje çdo qytetari të vetëdijshëm maqedonas që të jetë para Kuvendit derisa të vazhdojë debati për këtë propozim tradhtar, edhe nëse e kalojnë propozimin nuk do të thotë asgjë, nuk kanë shumicë prej dy të tretash për të ndryshuar Kushtetutën, madje nëse e bëjnë, ne po përgatisim një plan B për ta me një operacion ligjor të cilin do ta shpallim të martën të mërkurën.

Edhe nje here apel: EJNI NESER NE NUMR SA TE MADH PARA QEVERISE KUR TE ZBATOHET KY PROTOKOLL KUISLINI, me te cilin demaqedonizojme veten, behuni kurde. Mos lejoni politikanët e korruptuar të vendosin për ju, tha Apasiev.