Apasievi-Levica: Alternativa, Aleanca dhe Besa kanë shans historik për ta dërguar BDI-në në opozitë

33

“Nëse deputetët e Aleancës, Alternativës dhe Besës nuk e shfrytëzojnë shansin historik për ta vënë BDI-në në opozitë të enjten, atëherë në zgjedhjet e ardhshme (kurdo që të jenë) do të goditen si bretkocë nga BDI dhe nuk do të kthehen më. “, ka shkruar Apasiev në Facebook.Ai shton se BDI nga pozita e pushtetit do të fitojë 18 deputetë, kurse ata maksimumi nëntë.Njoftimi i Apasiev vjen pasi deputeti i Alternativës Skënder Rexhepi tha sot se nuk do të jetë pjesë e listës për rrëzimin e qeverisë apo për të mbështetur votimin e së enjtes nëse deputetët e majtë mbeten në listë.