Alternativa mohon shkrimet, me ASH dhe Selën në diasporë është Ministri i Kulturës Hysni Ismaili

194

Shkrimet e fundit për koalicionin ASH-AA,po shtohen .Të dy partitë kanë edhe agjendat e tyre të veprimit si parti të veçanta.Por kësaj radhe në diasporë në koalicionin ASH-AA nga rradhët e Alternativës do të jetë pjesmarës Ministri i Kulturës Hysni Ismaili i cili është në Festivalin e BIENALES së BERLINIT në Berlin dhe do ti bashkangjitet kësaj veprimtarie me diasporën,thonë nga Alternativa