Alternativa / Jemi marrë vesh për koalicion me Aleancën për Shqiptarët

209

Nga Alternativa përmes një kumtese njoftojnë se sot kryetari i partisë, Afrim Gashi është dakorduar për koalicion parazgjedhor me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela për zgjedhjet e 12 prillit.

– Në këtë mënyrë ne ia dolëm që shqiptarëve të Maqedonisë t’ua krijojmë adresën e saktë të ndryshimit në zgjedhjet e 12 prillit. Era e ndryshimit tashmë po vjen edhe në vendin tonë dhe shqiptarët do të festojnë më 12 prill”, thuhet në kumtesën partiake./TV21/