AlternAtivA akuzon se Mali Sharr është shndërruar në deponi

40

Partia opozitare AlternAtivA ka akuzuar sot se Mali Sharr është shndërruar në deponi.

Kërkojnë nga Ndërmarrja Komuna “Tetova” që urgjentisht t’i pastrojë kontejnerët.

“Edhe pse Mali Sharr, ku bën pjesë edhe Kodra e Diellit, u shpall park nacional për shkak të ruajtjes së florës dhe faunës, i njëjti aspak nuk mirëmbahet. AlternAtivA – Dega Tetovë kërkon nga organet kompetente, në këtë rast nga NKP “Tetova” që urgjentisht t’i pastrojë kontejnerët e vendosur në hyrje të bukuroshes së Sharrit – Kodrës së Diellit, pasi ata janë shndërruar në mini- deponi që e shëmton parkun nacional njëjtë sikur qytetin rrëzë Sharrit – Tetovën, i cili në këto ditë të nxehta verore digjet për ujë dhe ngulfatet nga papastërtia për shkak të keqmenaxhimit me këtë ndërmarrje publike komunale”, thuhet në reagimin e partisë