Ali Ahmeti në stilin populist,nuk është hera e parë , gju më gju me popullin dhe atje diku në periferi ngre flamurin mbi lodër ?!

47

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti dhe deputet i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, u filmua inë një dasmë në Zajas duke vallëzuar dhe duke luajtur me boritë dhe daulle, duke valvitur flamurin shqiptar, të dekoruar tradicionalisht për një aheng dasmash.

Ali Ahmeti ishte i ftuari kryesor në dasmën e nipit të tij në Zajas dhe ka treguar se di të përdorë me mjeshtri naivitetin e elelktoratit …atje ku duhet nuk ngre flamurin , në kryeqytet …hesht …por Ali Ahmeti në stilin populist gju më gju me popullin dhe atje diku në periferi ngre flamurin mbi lodër ?!