Ali Ahmeti deklarohet pas 2 muajëve: Nuk ka pasur propozim zyrtar për të dërguar Teuta Arifin ambasadore

77

Kreu u Bashkimit Demokratik për Integrim rreth spekulimeve se a ka qenë apo jo e propozuar Teuta Arifi për ambasadore ai tha se nuk ka pasur propopzim zyrtarë dhe nuk ka pas asnjë iniciativë të kësaj natyre.

Nuk ka pasur propopzim zyrtarë dhe nuk ka pas asnjë iniciativë të kësaj natyre, deklaroi Ahmeti

Ndryshe, në opinion përflitej se Teuta Arifi do të emërohet ambasadore e RMV-së në BE respektivish në Bruksel, por që e njëjta nuk ka kaluar filtrat e BE-së. /KlanMacedonia/