Agim Nuhiu / 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme

223

“Edhe 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme për sigurinë dhe rendin publik në vend, integritetin, shëndetin dhe jetën e qytetarëve!
Kolegëve Ju urojmë suksese në punë!” – thotë Agim Nuhiu në FB