Admir Shabani: Nga nesër fillon trajnimi intenziv për këshillat zgjedhor

464

Nga nesër dy Mars Trajnuesit e KSHZ-së do të fillojnë me trajnimin e këshillave zgjedhorë. Sipas Shabanit, trajnimi në vete është model i standardizuar sipas modeleve më të përshtatshme europiane. Bashkkëpunimi me fondacionin për zgjedhje IFES ka dhënë rezultate dhe këtë vit trajnimi ka risi. Shabani apelon anëtarët e këshillave zgjedhorë të marin pjese në edukim sepse është obligim dhe njëkohësisht do të kontribuoj në lehtësimin e punës së tyre.