A haroi Bujar Osmani se 2008 ishte Ministër i Shëndetsisë? N.Jakupi për dy vite paska bë atë që në Klinikën shtetërore të Shkupit nuk është bërë për 40 vite ?!

608

Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, së bashku me ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe, kanë vizituar sallën e re të operacionit të Klinikës për Kirurgji Torakale dhe Vaskulare të Qendrës Klinike Universitare “Nënë Tereza” në Shkup.Përpos tyre, në hapjen e sallës së re ishte edhe zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, zv/kryeministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Sadulla Duraki, si dhe përfaqësues të institucioneve të tjera të sektorit të shëndetësisë.

Bujar Osmani sikur haroi se ai kur ishte Ministër i Shëndetsisë ishte viti 2008 jo para 41 viteve dhe pse nuk u krijoi rrethana dhe kushte Klinikës Shtetrore por tash kur Filipçe është Ministër i Shëndetsisë thotë se Nexhati Jakupi për dy vite bëri atë që në Klinikën shtetërore të Shkupit nuk është bërë për 40 vite.?
Sallë të re të operimit ultramoderne dhe repart të ri nga hapsirat e papërdorura të Klinikës që shërbenin për hudhje të mbeturinave mjekësore!-thotë Bujar Osmani